[:en]Soul Travel Quote by Paulo Coelho[:nl]Ziel Reiscitaat door Paulo Coelho[:]

nlNederlands (Dutch)

[:en]”Your soul suffers when you force her to a shallow life. The soul loves beautiful and deep things.” – Paulo Coelho

 

Inspiring Travel Quotes - Soul

 

I wish you a wonderful week!

Please feel free to share this travel quote on Social Media, a link back to my website is appreciated!

 

Story Behind This Quote:

Every time I’m doing something that I don’t truly love to do, I can just feel it deep inside. It’s important for me (and probably for you) to listen to this message from your heart and do something with it.

During my everyday life, this means for me to keep learning, trying out new things and to travel to see beautiful things around me. If I settle for anything less or take an easy road, I get bored and unhappy. I am not doing that one thing that I truly want to do.

 

Food For The Soul

There are so many ways to feed your soul.  During your travels you can make yourself happy by meeting interesting people, seeing art, listening to music, eating fantastic local food, learning about the spiritual or religious parts of the country you’re in, experiencing the culture… and that is only a small portion.

 

Tell Me:

What is your favourite recipe for feeding your soul when you’re travelling?

[:nl]”Your soul suffers when you force her to a shallow life. The soul loves beautiful and deep things.” – Paulo Coelho

 

Inspiring Travel Quotes - Soul

 

Ik wens je een geweldige week!

Voel je vrij om dit reiscitaat te delen op Social Media, een linkje terug naar mijn website zou heel tof zijn!

 

Verhaal achter dit citaat:

Elke keer als ik iets doe dat ik niet echt helemaal geweldig vind, kan ik dat diep van binnen voelen. Het is belangrijk voor mij (en waarschijnlijk ook voor jou) om te luisteren naar deze berichten uit mijn hart en daar iets mee te doen.

Tijdens mijn dagelijks leven, betekent dit dat ik wil blijven leren, nieuwe dingen proberen en reizen om de prachtige dingen om mij heen te zien. Als ik iets voor minder aanneem of een makkelijke weg kies, raak ik verveeld en word ik ongelukkig. Ik ben dan niet hetgene aan het doen dat ik echt graag wil doen.

 

Food For The Soul

Er zijn zoveel manieren om je ziel te voeden. Tijdens je reizen kun je jezelf blij maken door interessante mensen te ontmoeten, kunst te zien, te luisteren naar muziek, geweldig lokaal eten proeven, leren over de spirituele of religieuze delen van het land dat je bent, de cultuur ervaren.. en dat is maar slechts het begin.

 

Vertel eens:

Wat is jouw favoriete recept om je ziel te ‘voeren’ als je reist?

[:]

nlNederlands (Dutch)

Written By
More from Nienke Krook

A Sheepish Encounter – Saturday’s Travel Story

[:en]We’re told what we can expect on the Leconfield Ranch east of...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.