[:en]Family Camping (Vintage Travel Photo)[:nl]Familie aan het Kamperen (Vintage Reisfoto)[:]

[:en]This Vintage Travel Photo comes from my Family Archives

 

Meet my grandfather, my uncle (left), father (middle) and aunt (sitting). As you might have read on my about page, my grandpa used to write a lot of travel books. From destination guides to books about camping and survival, he’s done it all. And he took the family camping with him.

 

 

family-camping-vintage-travel-photo

 

 

What is better than working with the whole family close by? Looking at the photo, I can tell that they clearly hadn’t heard about ergonomics back in the days. And I’m wondering how he could concentrate with everyone watching him that closely…

 

But working in your own time, outdoors and about a topic you love? I couldn’t imaging a better job!

 

Do you have a job where you get to travel with your children? Tell me more about it! And also let me know: What did your grandpa do for a living?

 

Do you love Vintage Travel? Check out my gallery for more:

Vintage Travel Gallery[:nl]

Deze Vintage Reisfoto komt uit mijn familiearchief

 

Hier zie je mijn opa, oom (links) vader (midden) en tante (zittend). Zoals je misschien gelezen hebt op mijn ‘over mij‘ pagina, schreef mijn opa ontzettend veel reisboeken. Van bestemmingsgidsen tot boeken over kamperen en survival, van alles! En hij nam altijd zijn familie mee uit kamperen. 

 

 

family-camping-vintage-travel-photo

 

 

Wat is er beter dan te werken met de familie dichtbij? Als ik naar de foto kijk, kan ik zo zien dat ze in die tijd nog niet van ergonomie gehoord hadden. En ik vraag me af hoe hij zich kon concentreren met iedereen die hem van zo dichtbij aan het bekijken was…

 

Maar te werken in je eigen tijd, buiten en over een onderwerp waar je gek op bent? Ik kan me geen betere baan voorstellen!

 

Heb jij een baan waarbij je met je kinderen kunt reizen? Vertel eens meer! En ook: Wat deed jouw opa voor de kost?

 

Hou je van Vintage Reizen? Bekijk dan mijn galerij voor meer:

Vintage Travel Gallery

[:]

Written By
More from Nienke Krook Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge