[:en]Reveiled Travel Quote by Paulo Coelho[:nl]Onthuld Reiscitaat door Paulo Coelho[:]

[:en]”Start doing what you want to do and everything else will be revealed to you.” – Paulo Coelho

 

Inspiring Travel Quotes - Paulo Coelho

I wish you a wonderful week!

Please feel free to share this travel quote on Social Media, a link back to my website is appreciated!

 

Story Behind This Quote:

The moment I realized that the thing I most wanted to do is to travel, I started crying. It all made sense. Here I was throwing myself in a full-time job, living in a relationship that didn’t work, in a country I’ve known all my life. My body was stressed.

I needed to get away. Now! I told my boss, my family and within two months I was on a plane to the other side of the world.

 

What do you really want?

This photo I took at one of the temples at Kamakura, Japan. This enormous Buddha statue made me realize I made the best decision I could have made. I was relaxed again, seeing amazing things and all the worries and back pains disappeared.

Since then, I never stopped following my gut feeling  and never stopped doing what I most wanted to do. And the universe has helped me succeeding every single time, no exceptions.

 

 

Tell Me:

Have you started doing what you want in your life, or is something still holding you back?

[:nl]”Start doing what you want to do and everything else will be revealed to you.” – Paulo Coelho

 

Inspiring Travel Quotes - Paulo Coelho

Ik wens je een geweldige week!

Voel je vrij om dit reiscitaat te delen op Social Media, een linkje terug naar mijn website zou heel tof zijn!

 

Verhaal achter dit citaat:

Het moment dat ik me realiseerde dat hetgeen ik het liefste deed reizen was, begon ik te huilen. Het was helemaal duidelijk. Hier zat ik in een fulltime baan, een relatie die niet werkte, in een land dat ik al mijn hele leven ken.. mijn lichaam was gestrest.

Ik moest weg! Nu! Ik vertelde mijn baas, familie en vrienden het plan en binnen twee maanden zat ik op en vliegtuig naar het andere eind van de wereld.

 

Wat wil je nu ECHT?

Deze foto nam ik bij de tempels van Kamakura, Japan. Dit enorme Boeddha beeld deed me realiseren dat ik de beste beslissing gemaakt had die ik maar kon maken. Ik was weer relaxed, zag geweldige dingen en mijn rugpijn, waar ik al een tijd aan leed, verdween!

Sinds die tijd ben ik nooit meer gestopt met het volgen van mijn instinct en nooit gestopt met te doen wat ik het liefste doen. En het universum heeft me geholpen om elke keer hierin te slagen, zonder uitzonderingen.

 

 

Vertel eens:

Ben jij begonnen met het doen wat je wilt in je leven of houdt iets je nog tegen?

[:]

Tags from the story
Written By
More from Nienke Krook

40x Doors and Windows on Malta’s Gozo40x Deuren en Ramen op Malta’s Gozo

If you know me a bit by now, you might have seen...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge